ABC tag



Sokaknál találkoztam már ezzel a tag-gel, már ha annak lehet nevezni. Ugyanis ebben a bejegyzésben nem kérdésekre fogok válaszolni, hanem a böngésző címsorának segítségével segítek nektek, hogy kicsit jobban megismerjetek. Mivel a férjem is ezt a gépet használja, szinte biztos, hogy sport- és híroldal is szerepelni fog a listában, de egyébként 1-2 kivétellel tök bizonytalan vagyok a betűk mellé kerülni készülő oldalakkal/szavakkal, úgyhogy vágjunk is bele! :)



A: accounts.google.com  - na igen. Kicsit netfüggő vagyok, kb óránként nézem az e-mailjeimet, mind személyes, mind blogos vonalon. :) Mivel nekem is két fiókom van, illetve a férjem is ezt a gépet használja, 3 különböző felhasználó fiók között kell választani.

B: http://bigfarm.goodgamestudios.com/ - ITT írtam már erről a játékról, nagyon szeretem, sokat játszom vele. :)

C: http://www.cinemacity.hu/ - ha mozi, akkor Westend, ahol pedig ez a filmszolgáltató működik.

D: http://djkatybeauty.blogspot.hu/ - szeretem, na. :)

E: https://ekspert.streetcom.hu/hu/secured - ez egy trnd-hez hasonló terméktesztelős oldal. Nemrég regisztráltam és persze végigböngésztem az összes menüpontot, emiatt vésődhetett bele ennyire a böngésző agyába.

F: http://www.ffdivat.com/hu/noi/ - azt hittem, a Facebook fog kijönni. :) Egyébként az F&F az egyik kedvenc ruhamárkám, viszont egyre drágább, emiatt gyakran ránézek az oldalra 1-1 kupon reményében. Többnyire nem járok sikerrel sajnos.

G: https://www.google.hu/ - nyilván. :)

H: hu.board.goodgamestudios.com/ - szintén Big Farmos dolog

I: http://instagram.com/ - jobban szeretem gépről nézegetni a képeket, illetve a más színbeállítások miatt a saját fotókat is le szoktam ellenőrizni.

J: Egy J betűs vezetéknevű barátnőmmel való Facebbok-beszélgetés. Gyakorlatilag folyton dumálunk, szóval érthető.

K: http://kremmania.hu/ - nem kérdés. Mindent lecsekkolok, vásárlás előtt, után, webshopos garázdálkodás előtt és úgy általában mindig. Függője vagyok az oldalnak. :)

L: http://lelektanitipusok.net/ - egyszer kitöltöttem itt egy tesztet. Ezek szerint L-betűs oldalakat nem igazán használunk. :)

M: https://mail.google.com/ - még hány betűnél fog kijönni a gmail? :D

N: http://www.nemzetisport.hu/  - hát ez nem az én saram. Bár az F1-es híreket én is megnézem, ha nem látom valami miatt az aktuális futamot. A második találat természetesen a http://nailland.hu/
 
O: http://orokkekekazeg.blogspot.hu/ - a blogot nem egozásból nézegetem gyakran, az irományok és képek bejegyzéssé alakítása miatt is sokat belépek, illetve a kommenteitekre való gyors válaszadás miatt is. :)

P: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home - sokat garázdálkodok Ebay-en, amihez elengedhetetlen a PayPal fiók. Rendelésekkor gyakran belépek csekkolni az árfolyamokat, illetve, hogy menyi elkölthető pénzem maradt. :)

Q: nincs

R: https://www.rafflecopter.com/rafl/a karácsonyi nyereményjáték ezen az alkalmazáson keresztül futott, ekkor sokat nézegettem. :)

S: http://www.sorozatpont.hu/ - Sziasztok! Betti vagyok és sorozatfüggő. Huh! ;)

T: http://www.trnd.com/hu/ - terméktesztelős oldal, viszonylag gyakran kapok jelentkezési kuponokat, így sokszor megnyitom. :)

U: http://utolsokocka.hu/ - ez már nem működik, de egy Milka promócióhoz tartozó oldal volt.

V: http://vaniliamamor.blogspot.hu/ Manikűrvadászás szülőanyja, Bella. A sima bejegyzéseket nem mindig nézem meg, de a fordulók összefoglalóit mindig végignézem, illetve ha ő szervezkedik épp, akkor a felhívást is nyilván elolvasom.

W: http://www.woojr.com/ - pedagógus-mennyország *.*

X: egy borzasztó hosszú link egy X-szel kezdődő Ebayes ecsetkészlethez. :)

Y: https://www.youtube.com/ - videó felöltés, nézés, zenehallgatás, kommentelgetés, kommentekre válaszolás… Nincs olyan nap, hogy ne lépnék be.

Z: http://zomillasbeautyandstyle.blogspot.hu/ - nemrég kattantam rá Adélra, de azóta nagyon. :) Szuper blogot vezet, ne hagyjátok ki! :)

Nagyjából erre számítottam, bár ért egy-két meglepetés is. Talán a Facebook hiánya a legmeglepőbb, illetve az utolsokocka, hiszen az U betű nem olyan ritka, mint a Q vagy az X.

Érdekes kis önismereti buli volt ez. :) Ha szeretnétek, töltsétek ki ti is a tag-et, érdekes látni, mivel töltjük az időnket a gép előtt. :)


Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)